FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Titul půlmistra patří VST!

zdraveni

Na závěr první poloviny sezóny cestovali hráči VST do Sedlčan, kde jim soupeřem byl nevyzpytatelný Pragsport. Jihoměšťané ale úlohu favorita zvládli a jsou "podzimním" půlmistrem.

Petr Hovorka | 2/12/2011 10:52:04 PM | Zobrazeno: 2368x | Sekce: Report

Sestava plná návratu. Po jednoturnajové pauze se totiž do branky vrátil Josef Stejskal a konecne po víc jak roce videli diváci v sestave i Petra Hovorku. Na druhé strane se k dlouhodobe absentujícímu Zdenku Chlupácovi pridali Vojta Kašpar a Jakub Med.

Utkání zacalo náporem Pragsportu, který ukoncilo až vyloucení jednoho ze souperu. Presilovková formace zaúradovala a presne se trefil Petr Dunda. Brzy na to ovšem bylo srovnáno, a tak bylo zrejmé, že hráci Pragsport budou silným souperem. Naštestí pro VST ale doplatili na svou nedisciplinovanost, když další vyloucení bleskove potrestal opet Petr Dunda, který se ze standardky trefil po Novotného prituknutí po zemi presne k tyci. Do první sirény pak ješte zvýšil kapitán Marciny, kterému gól pripravil velkou bojovností Jakub Boucek.

Prostrední cást hry zacala pro VST vskutku parádne, když hned v první minute druhé cásti hry zamotal Boucek souperovým obráncum hlavy a výsledkem byl vlastní gól v síti Pragsport a luxusní vedení o tri branky. Ne však na dlouho. Pragsport se nevzdal a Jihomeštany porádne zatlacil, z cehož resultovaly i dve branky - první po presne míreném projektilu od pravého mantinelu a druhá po závaru z predbrankového prostoru.

Záverecná cást mela jasný prubeh; Pragsport mel územní prevahu, která ovšem narážela na obetavou obrannou hru všech hrácu VST. Kritické momenty prišly uprostred tretiny, kdy Pragsport dostal výhodu dvou presilovek. Obranná ctverice VST však tyto duležité momenty vždy skvele odpracovala, což podporil i brankár Stejskal, který svou branku jednoduše zavrel. Pragsport se navíc ke konci sám pripravil o možnost záverecného náporu, když VST dostala dve minuty pred koncem možnost presilové hry. Vetšinu casu v ní hráci VST strávili za souperovou brankou, kde si mícek skvele pokryl Jakub Boucek. VST tak ubránila tesné vítezství 4:3 a stala se divizním pulmistrem!

5. turnaj, SH Gymnázium Sedlcany, 12. 2. 2011, 17:15h
FBC Vittoria South Town - Pragsport 4:3 (3:1, 1:2, 0:0)
Branky: 4. Dunda (Novotný) PP, 10. Dunda (Novotný) PP, 12. Marciny (Boucek), 13. Boucek
Prubeh utkání: 1:0, 1:1, 4:1, 4:3
Vyloucení: 2:3 (Marciny - , Dunda - )
Využití: 2:0
Sestava: Stejskal – Novotný, Koleška, Pavlu, Modrý, Hovorka – Pokorný, Dunda, Wurst – Boucek, Marciny „K“, Reichmann.

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES