FBC Vittoria South Town - florbalový klub

5.turnaj očima kapitána

logo

Zajímá Váš, jak viděl druhý zápas našeho pátého turnaje náš kapitán Kuba Marčiny? Přečtěte si tento článek o zápasu Vittorie proti Falcons Žižkov, který nakonec pro VST nedopadl zrovna nejlépe. Není už pak třeba zmiňovat, že Falcons Žižkov byli tou dobou poslední v tabulce naší divize.

Jakub Marčiny | 1/8/2012 5:45:34 PM | Zobrazeno: 2275x | Sekce: Report

Do druhého zápasu nastoupili Jihomeštané proti momentálne poslednímu celku tabulky Falcons Žižkov ofenzivne naladeni, svého soupere zatlacili a již v druhém strídání si vynutili samostatný nájezd. Efekt se sice nedostavil hned, nebot Zdenda na rozdíl od predešlých dvou exekucí nájezd nepromenil, ale fanoušci se gólu dockali hned pri následné presilové hre. 0:1 pro Žižkov. Utkání nadále dominovali hráci Vittorie. 0:2 pro Žižkov. Takový výsledek byl pro Jihomeštany naprosto neprijatelný a snížení na sebe skutecne nenechalo dlouho cekat. Zdenda v deváté minute pokoril hostujícího brankáre strelou s bezprostrední blízkosti. První tretina tak skoncila z pohledu domácích za príznivejšího stavu 1:2, nebylo však snadné ubránit se pocitu, že by Vittoria proti poslednímu celku tabulky mohla pomýšlet na lepší výsledek.

Kdo si ale v tu chvíli myslel, že je otázkou casu, kdy borci z VST svého papírove slabšího soupere prestrílí a odnesou si z utkání všechny tri body, mel bohužel pravdu. Dve tretiny se totiž ukázaly být príliš krátké na vstrelení další branky. Mezi nejzajímavejší okamžiky zbytku utkání tak patrilo opatrení hostujícího týmu rozlišovacími dresy, což do hry vneslo novou možnost odlišit od sebe hráce jednotlivých týmu. Domácímu týmu dále delaly urcité problémy herní partie, pro jejichž nácvik je nutné soucasné zapojení vetšího poctu hrácu, napríklad strídání. Zde mohou být Jihomeštané rádi za celkove pouhé dve trestné minuty. Urcitý vzruch do hry ješte v záveru utkání vneslo sporné druhé vyloucení Zdendy, který, jak je patrné, byl nejaktivnejším hrácem zápasu. Následnou trívterinovou presilovou hru pet na tri se však podarilo bez vetších problému ubránit.

5. turnaj, SH Králuv Dvur, 11. 12. 2011, 12:54h



Neo - FBC Vittoria South Town 6:1 (1:1, 3:0, 2:0)
Branky: 6. Boucek (Chlupác)
Prubeh utkání: 1:0, 1:1, 6:1
Vyloucení: 2-0
Využití vyloucení: Bez využití.
Sestava: Stejskal – Koleška, Novotný, Hovorka – Dunda, Marciny „K“, Wurst – Boucek, Chlupác, Pokorný.


5. turnaj, SH Králuv Dvur, 11. 12. 2011, 14:12h



FBC Vittoria South Town - FBC Falcons Žižkov 1:2 (1:2, 0:0, 0:0)
Branky: 9. Chlupác (Dunda)
Prubeh utkání: 0:2, 1:2
Vyloucení: 3-3 (Chlupác, Koleška, Chlupác)
Využití vyloucení: Bez využití.
Sestava: Stejskal – Koleška, Novotný, Hovorka – Dunda, Marciny „K“, Wurst – Boucek, Chlupác, Pokorný.

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Komentáře

Jiří - Ultras VST - 5/4/2011 11:33:37 PM
:D:D Dobrej rozhovor...

Partneři klubu:

Náš partner COMES