FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Kulmič: Svedl mě kapitán. Byl jsem hrozně opilej.

Kulmič

Dva zápasy, dvě vyloučení, dva góly, jedna asistence... to je vizitka našeho nejnovějšího přírustku, Martina 'Kulmiče' Kulmy. Jako naše nové pravé křídlo se stal okamžitě postrachem obránců i golmanů pražské soutěže ČFBU. Naší novou oporu není třeba dlouze představovat - jeho skóre z minulého turnaje mluví za vše a stejně tak i rozhovor, který jsme s ním pro vás přichystali. Nový klíčový hráč na hřišti? To ukáží až další turnaje. Nový klíčový hráč v šatně? Rozhodně!

Marek Modrý | 9/30/2012 12:14:33 PM | Zobrazeno: 2368x | Sekce: Rozhovor

Jak si se dostal k Vittorii, kdo te privedl a na co te nalákal?

Na myšlenku stát se aktivním hrácem me systematicky v prubehu minulýho semestru privádel Dan Koleška. Jen si úplne nejsem jistej, cím me lákal. Vždycky jsem byl hrozne opilej.. Takže to je spíš otázka pro nej. A vubec, proc se delá rozhovor se mnou a ne s leadrem týmu a kapitánem?

Jaké máš predchozí zkušenosti s florbalem?

Tyvole, ted jsem si dohledal, kdy jsem naposled odehrál soutežní zápas a krome toho, že si pripadám hrozne starej a mám depresi, už se vubec nedivím, že všechny predchozí zkušenosti pamet vyselektovala...

Jak by si sám sebe charakterizoval jako hráce? (nemusíš být skromný)

Typickej náhodák.

Jak se ti líbil první turnaj v dresu Vittorie?

V prvním zápase jsem byl zaskocenej tím, že datum výroby mé florbalové výbavy se témer shoduje s datem výroby vetšiny protihrácu (totéž by se dalo ríct o hmotnosti), což me nejspíš rozhodilo natolik, že jsem se nedokázal plne koncentrovat na zápas a spíš jsem trápil. Nadšene bojující šestice statecných Vittoriánu a zápasový happy end me ale inspiroval k tomu, abych neklesal na mysli a druhej zápas proti Uhrínevsi, kde jsme se konecne dostali i k útocný kombinaci jsem si parádne užil.

Zahraj si na kartárku, podívej se do budoucnosti, a odhadni jak bude
probíhat sezóna a jak Vittoria dopadne?


Neumím si predstavit nic jinýho, než že skoncí radostným zpevem otce Abraháma v hlavní roli s naším kapitánem, který o chvíli predtím rozhodne svým DRUHÝM gólem sezóny o postupu Vittorie do vyšších pater florbalovýho pralesa (Preboru mužu CFBU).

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Komentáře

Fanynka - 9/30/2012 3:09:54 PM
Už se nemužu dockat príštího turnaje!

Partneři klubu:

Náš partner COMES