FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Preview: Lisboa 99 a Floorball Club Falcon B - zadarmo to nebude

zdraveni

Venku právě začalo sněžit a mrznout. Přesto o víkendu VST pojede udělat soupeřům na hřišti peklo - hrát se bude v SH Králův Dvůr. Na turnaji, který zároveň Vittoria i pořádá, odehrajeme hned první zápas od 8:30. Další pak začíná v 10:50. Ti fanoušci, kteří jezdí za Vittorií sledovat hezký florbal a ne pouze vypracovaná těla našich borců, se mají rozhodně na co těšit. Od 8:30 budeme soupěrit s Floorball Club Falcon B (3. místo) a od 10:50 se střetneme s Lisboa 99, kteří jsou s 3 body šestí.

Marek Modrý | 10/27/2012 6:48:01 AM | Zobrazeno: 2215x | Sekce: Preview

Po prvních dvou zápasec se Vittoria drží na 1. příčce. Proti Uhříněvsi jsme s přehledem vyhráli 3:6. Z tohoto zápasů si Ondřej Pavlů odvezl dva góly (jeden z toho v oslabení). Další góly pak přidali Marek Modrý, Martin Kulma (2 góly + asistence) a Zdeněk Chlupáč (1 gól + 2 asistence).

V prvním zápase sezony proti Panthers D jsme si zpočátku moc nevěřili, ale po tom, co ze spolupráce Chlupáč + Pavlů padly 2 góly, jsme se rozehráli a výsledek si podrželi. Třetí a vítězný gól po asistenci kapitána Kolešky vpálil do sítě Ondřej Pavlů.


Tento turnaj nás čeká nejdříve Floorball Club Falcon B. Tým se širokým kádrem (17 hráčů na soupisce) v minulém turnaji získal 3 body po výhře 6:2 s FBK Kolovraty a následně prohrál s Game Over Praha 2:3. Uvidíme, jak svůj tým podrží golman Marian Bobko (ročník 1966), který bude dle statistik ČFBU chytat teprve svůj sedmý soutěžní zápas.

Kanadské body jsou mezi hráči Floorball Club Falcon B rozloženy rovnoměrně a tak nezbývá než čekat nebezpečí odkudkoliv. Kanadské bodování týmu vede Jiří Suchomel s 2 góly a 1 asistencí (zároveň 4 trestné minuty).


Lisboa 99 je druhý tým, kna který na turnaji narazíme. Lisboa minule nejdříve prohrálo 3:6 s Fbk Sokolo Bubeneč (vedle VST jediný tým, který vyhrál oba své první zápasy). Pak následovala výhra 4:6 s Game Over Praha. Papírově by tedy mohli být borci z Lisboa 99 silnější než Falconi. Tým jehož průměrný věk je okolo 30 let bude zřejmě silným soupeřem. Kanadské bodování týmu vede Lukáš Putyra (ročník 86) s 4 góly a 2 asistencemi.


Obujte zimní gumy a přijeďte podpořit VST na třetí a čtvrté kolo ČFBU Soutěže mužů!


Článek o našem turnaji na webu SH Králův Dvůr si můžete přečíst zde:
V Králově Dvoře se odehraje další přebor resp. soutěž mužů

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES