FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Ondra Novotný: Preferuji příbramské maminy a dvě večeře

FBC Vittoria South Town

Zítřejší den nám přinese jeden z nejzajímavějších a nejočekávanějších turnajů letošní sezóny. Vittoria se vypraví do bojů proti Pragsportu a Tatranu Sedlčany B, a v případě, že vybojuje alespoň 4 body, můžeme oslavovat mistrovský titul! V předzápasové náladě jsme vyzpovídali jeden ze základních kamenů obrany a pozápasové šatny, Ondru Novotného.

Marek Modrý | 4/29/2011 8:56:55 PM | Zobrazeno: 2247x | Sekce: Rozhovor

Zítra se utkají o druhé postupové místo tri týmy - Wildcats, Príbram a Pragsport. Komu postup nejvíce preješ? (resp. koho by sis prál v šesté lize?) Pripomínám, že príbramské fanynky jsou povetšinou vdané a ovešené detmi, zatímco fanynky Wildcats a Pragsportu teprve rozkvétají.

No je pravda, že lepší záver sezony si nezaujatý divák nemohl prát. O to hur pro ty tri týmy, ale tak mely se víc snažit už drív, vid?:-) Postup si jednoznacne zaslouží tým Wildcats, protože kvalitativne byl na výši celé divize. Ale jak mi velí ten známý lidský naturel, že favoritum a "hodnejm" se nefandí, tak bych postup prál prece jen té Príbrami. Obrana nic moc, ale za ty ofenzivní koncerty, co predvádí by se mi v 6. lize líbila. A že jim fandí maminy? Když budou chodit pravidelne a ve velkém poctu naše fanynky, tak nemusíme hledat jinde:-)


Tipni si výsledky zápasu DHL vs. Vorms a Hornets vs. DHL.

Je mi už kluku DHLskejch trochu líto, že si z nich každej delá srandu, ale nesou to statecne, tak bych jim prál na záver dve remízky. Ale ty ses asi ptal na realistický tipy co? Takže 3:10 a 8:1


Co veceríš a následne deláš, dnes, v predzápasový vecer? Kolik hrácu VST myslíš, že se vyporádává s predzápasovou nervozitou za pomoci objetí s pullitrem?

Klasicky si dávám dve vecere a zrovna jsem v období cekání na tu druhou, ale už se blíží;-) Jinak se dnes asi podívám, jak Slováci (ne)zvládnou svuj první zápas MS doma (jestli teda zase nezhasne osvetlení, jak odpoledne:-D). A nervozita ostatních? To není otázka pro me, ale pokud se zeptáš z ceho jsem nervózní já, tak je to ocekávání, jestli si predseda náhodou zase nezapomene doma sálovky. Btw: neskocíme na to jedno tedy?:-)


Tešíš se na rozskrípané vrzající parkety v hale na Dekance? Pokymu zrejme už nebude vycházet známá finta, kdy se se svojí šírkou tela schová za florbalovou hul - skrípající podlaha ho odhalí. Zvládne to VST?

Verím, že VST to zvládne, ale Poky asi bude skutecne mít problémy. Ovšem vyvstává proto otázka, jestli mu nezkusit nekde ráno sehnat jarmilky pro ladné našlapování.


Kterou z následujících vecí bys uprednostnil? Titul VST v 7. lize CFBU, titul CR na MS v hokeji nebo právo první noci s Kate Middletonovou?

Hmm to je težká otázka, ale myslím, že bez titulu VST by se o me Kacka jen težko dozvedela, takže titul:-)


Na stupnici od 1 (nejméne) do 10 (nejvíce) predpovez úroven bolesti hlavy v nedelní ráno (odpoledne). Prípadne proved nejaké prognózy.

Prognostikuju, že v nedeli nestihnu dopsat svojí bakalárku a tak me vedoucí práce pochválí stupnem intenzity 1:-)


Necháš si v noci z dneška na zítrek narust knír? Aby si ho pak mohl následne v prípade výhry titulu oholit?

Covece tohle je celkem náhoda, protože zrovna jsem si ho chtel jít oholit, ale úplne jsi me tou otázkou zviklal. Máme být preci sexy v první rade.. No já nevím co mi víc sluší. Zeptám se lidí na Facebooku.:-)


Pokud Vás zajímá, jak dopadl Ondra, sledujte náš web! Již brzy prineseme pokracování rozhovoru.


Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES