FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Děkanka: Konec hry bez vítěze

logo

Na nedělní ráno měli borci Vittorie nalosované pouze jedno utkání. To ale stálo za to! Střetli jsme se s prvním týmem soutěže, „smajlíkovým“ Game over. V hale na Děkance jsme nastoupili k zápasu bez hrajícího trenéra Chlupáče, jehož rychlé nohy na hrotu chyběly. Na tomto postu jej zastoupil Pokorný. Znovu jsme hráli zónovou obranu systémem 2-2-1. Na utkání nedorazil ani Tomáš Udatný, za něhož znamenitě zaskočil jiný Tomáš, Tomáš Kühn.

Vilém Kubáč | 4/23/2013 10:30:58 AM | Zobrazeno: 2252x | Sekce: Report

Zpočátku utkání se nám podařilo ubránit několik šancí soupeře. V čase 4:56 Vilda seknul do hokejky soupeře a šel za tento zákrok na dvě minuty pykat na trestnou lavici. Přesilovku po minutě a osmi vteřinách soupeř po hezké souhře využil. Hned po vhazování si Vilda chtěl ťuknout s Ondrou. Když mu ale vracel jeho přihrávku, tak jeho hůl zničehonic praskla. Byl to asi následek jeho sekery. Míček neozbrojenému Kubáčovi sebrali hráči GO a Gottwald vstřelil jejich druhý gól. Za jedno provinění jsme platili dvakrát.

Hned na začátku druhé třetiny byl vyloučen Dan za nedovolenou vzdálenost. Špatnou rozehrávku zachytil Kulmič a běžel na bránu. Před sebou měl jednoho obránce a gólmana soupeře. Střelu vytočil tak, že se dokázal jak vyhnout obránci, tak překonat brankáře. Za Vittorii pykali v tomto utkání ještě Kuba, Míra a Kulmič, v tomto pořadí. V těchto oslabeních však již žádný další gól nepadl. Je to ale však mementem do dalších zápasů. Dle názoru autora článku je takovýto počet vyloučení zbytečný. Na „dvojky“ bychom vyhráli 5:0…

Na začátku třetí třetin vstřelil jmenovec našeho prvního komunistického presidenta druhou branku a Vittorie již ztrácela na soupeře dvě branky. Tu ale borci zabrali. Běží osmá minuta a schyluje se k nejkrásnější akci Vittorky v sezóně. Vilda běží s míčkem na půlce a dává prudkou přihrávku do rohu Kulmičovi. Ten ťukně z první Danovi, zničehonic ocitnuvšímu se před brankou. Kapitánovi stačilo dát jen do přihrávky hokejku a doklepnout míček do sítě.
V dalších momentech nás podržel Tomáš Kühn, na kterém nebylo vůbec vidět, že několik měsíců neklečel mezi třemi tyčemi. Byl jedním z hlavních strůjců našeho úspěchu. Zhruba minutu před koncem jsme měli rozehrávku na velkém brankovišti. Vzali jsme si oddechový čas. Po němž Kubáč ťuknul Novotnému a ten nekompromisně zakončil. Tito dva hráči zužitkovali svoji práci na posledním tréninku, kdy právě standardní situace spolu trénovali.

Vittoria vybojovala cennou a myslím si, že i spravedlivou remízu a opět překvapila celek z nejvyšších míst tabulky.

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Komentáře

Kulmic - 5/1/2013 4:49:46 AM
Vubec si tam nenapsal, že sem byl kapitán! Ted mi to máma neuverí.

Partneři klubu:

Náš partner COMES