FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Ondra Novotný: Květen vypadá na studený měsíc

Ondra Novotný při rozehrávce

Ondra Novotný se nám před pár dny vyzpovídal v poměrně otevřeném rozhovoru. V rámci dvojrozhovoru "Před a poté" jsme si ho pozvali na interview i po rozhodujícím turnaji, který se odehrál v sobotu na Děkance. Po prvotních problémech s rozhovorem - kdy jsme Ondrovi museli vysvětlit, že mu teď opravdu nebudeme začínat vykat, ani oslovovat "pane mistře", jak si Ondra žádá - stvořili jsme spolu zajímavé pokračování článku, které rozhodně stojí za přečtení.

Marek Modrý | 5/3/2011 11:21:08 PM | Zobrazeno: 2255x | Sekce: Rozhovor

Nakonec se druhým postupujícím stali Wildcats. Co ríkáš na duel Príbrami s Wildcats? Nemyslíš, že Wildcats svazovalo kolena to, že jim prišlo fandit tolik fanynek? Oproti tomu príbramské mamky zustaly doma... Hned z toho byl výsledek 3:1 pro Príbram, díky nemuž jsme byli mistri již pred posledním zápasem.

Z mýho pohledu to Wildcatspo první tretine podcenili, protože tuším vedli a byli jasne lepší. Prestali hrát a Príbram od té doby na place dominovala. A co se týká zminovaných krasotinek z Wildcats, tak já si myslím, že vetší vliv na výsledek mel za mantinelem stojící kompletní tým Vittorie složen ze samých prekrásných nadsamcu, kterí mohutne povzbuzovali príbramské;-) Markuv první gól = 50Kc. Nechat se okrást od pingla na Dekance = 350Kc. Markova zlomená cepel = 700Kc. Mistrovský pocit = k nezaplacení;-)


Výsledky zápasu DHL vs. Vorms a Hornets vs. DHL si tipoval na 3:10 a 8:1. Nakonec kluci z DHLka nedali ani jednu branku. Zápasy skoncily 0:8 a 6:0. Nemyslíš, že klukum z DHLka svazovalo nohy to, že na tribunách sedelo tolik fanynek cekajících na zápasy Wildcats? Dvanáct dvacetiletých krasavic - to muže být smrtící.

Podle me se spíš už nemohli dockat toho tocenýho Kácova, kterej na ne po zápase cekal. Byli myšlenkama už u baru:-)


Hráci VST prekvapive udrželi svojí mladou krev na uzde a v predvecer rozhodujícího turnaje nikdo neobrážel žádné bary. Jak se ti vyplatila predzápasová príprava - tvoje dve vecere? Nezacínají te lidi pouštet v metru si sednout - majíc te za tehotnou mladou nastávající maminku?

Rozhodne se mi vyplatilo celý pátek relaxovat u Královské svatby s následným lelkováním až do pozdních nocních hodin. Jo vlastne jsem si ješte mezi temito cinnostmi oholil toho kníra, jak jsem ríkal v minulém rozhovoru. Nakonec se to vyplatilo a na oslavách jsem byl fešák:-D


Prestože si pan inženýr Pokorný precetl tvé rady v minulém rozhovoru, v jarmilách zápas neodehrál. Zahlédl jsem sice, že v batohu mel pripraveny ješte piškoty, ale prý je nakonec nepoužil, protože se bál zadrené trísky z parket na Dekance. Co si myslíš o krizi v arabské cásti sveta?

Tak urcite nooo... Je to škoda, že kveten vypadá na pomerne studený mesíc.


Jsi mistr sedmé ligy! Troufáš si už vyzvat prince Williama, jako svého soka, v souboji o prízen vévodkyne z Cambridge, Kate Middletonové? A co si myslíš o tom, že 8 mladých mužu sedících v hospode u piva po vyhraném titulu 20 minut reší královskou svatbu?

Tímto vyzývám Williama na souboj v prasátkování pomocí koutu prípadne jiných prostovlasých cástí našich hlav! Co se probírání detailu svatby týká, tak moc bych byl prekvapen kdyby se tak nedelo u týmu, jež si mezi sve tri nejoblíbenejší filmy všech dob zvolil Titanic a Zkrocenou horu:-)


Na stupnici od 1 (nejméne) do 10 (nejvíce) ohodnot úroven bolesti hlavy v nedelní ráno (odpoledne). Navíc nám ješte rekni - nejsi trochu prejedený po tom, co si byl jedním z lidí, kterí dle úctu pana vrchního v 10 sporádali 17 velkých jídel? A co si o tom myslí tvoje peneženka?

Napadá me otázka, jestli jsem byl mozkove více indisponován já v nedeli nebo ten vrchní pri placení. Ale když to tak vezmeš, tak jsme vlastne zaplatili jejich ušlé zisky, protože pár stolu odešlo kvuli nám:-D


Který letošní predseduv gól se ti líbil nejvíce?

Jednoznacne ten, který vsítil v utkání proti Sedlcanum v puli ledna! To byla témer chirurgická práce, protože mícek nemohl zapadnout presneji do pravého horního rohu branky. Krásný okamžik! ... Jo a ríkal jsem už, že to byl gól vlastní...?


Co by si vzkázal mojí mamince, které pri praní moc vonel muj dres? Jako správná gurmánka dokázala ocenit dres vymácený v šampanském a potu vytažený po 24 hodinách z igelitky...

A žije??

Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES