FBC Vittoria South Town - florbalový klub

Ze Stochova veze VST první bod

FBC Vittoria South Town

Vittoria South Town vstoupila ve Stochově u Prahy do nové sezóny 2010/2011. Za remízu 2:2 s Příbrami veze první bod!

Petr Hovorka | 10/16/2010 9:40:25 PM | Zobrazeno: 2185x | Sekce: Report

Sto šedesát osm dní uplynulo od posledního utkání VST. Pro pripomenutí: Na prvního máje podlehli hráci VST v posledním kole lonské sezóny týmu Wizards 5:2.



Od té doby však došlo k nekolika zmenám. Klub naleznul nový domov pro své tréninky, které od zárí hostí hala TJ JM Chodov. Mužstvo pak opustilo nekolik hrácu, které prozatím nahradila jediná letní posila – Jakub „Hobit“ Boucek. S mužstvem ale od minulého týdne trénuje Jan Puncochár, o kterého má klub zájem.



Do Stochova pricestovali dva brankári, jedenáct hrácu do pole, jediná verná fanynka a masér, který, jak už to tak vypadá, si za svuj vzor vybral slávistického fotbalistu Josefa Kaufmana… Chybel pouze Michal Pokorný.



Úvod utkání Príram – VST nabídl „one-man show“ v podání Josefa Stejskala. Brankár Jihomeštanu dal vzpomenout na duchaprítomné zákroky Dominika Haška z Nagana a tak díky nemu svítil po první tretine na tabuli stav 0:0. Mimochodem, první vyloucení Zdenek Chlupác. Nebylo (!) to ale za komentár vuci rozhodcímu, nýbrž za bájecnou hlavicku…



Ve druhé tretine už se hráci VST konecne osmelili smerem dopredu, nicméne jedinými skórujícími byli souperi z Príbrami, kterí svými góly orámovali tuto tretinu. Velmi jim k tomu ale dopomohl neduraz VST pred Stejskalovou brankou.



V záverecné tretine se ale dockali konecne i hráci VST. Svou první brankou v kariére snížil Vojtech Kašpar a vyrovnání zarídil osmdesát pet vterin pred koncem Petr Dunda. V záveru se Jihomeštané ješte pokusili zaskoceného soupere dorazit, ale dokonat brat se nepodarilo. I tak má vzhledem k prubehu zápasu bod cenu zlata.



At žije VST!



1. turnaj, SH Stochov, 16. 10. 2010, 13:48h

FBK 1996 Príbram – FBC Vittoria South Town 2:2 (0:0, 2:0, 0:2)

Branky: 30. Kašpar (Dunda), 35. Dunda (Chlupác)

Prubeh utkání: 2:0,2:2

Vyloucení: 0-1 (Chlupác – hra hlavou)

Bez využití.

Sestava: Stejskal – Novotný, Modrý, Pavlu, Koleška – Dunda, Chlupác, Marciny „K“ – Boucek, Med, Reichmann – Kašpar. Cabla.


Komentáře k článku

Přidejte svůj komentář k článku

Jméno:
Příspěvek:
Kontrolní pole - doplň "Vitto _ ia South Town". Tzn. doplň malé er.

Tento článek zatím nikdo nekomentoval.

Partneři klubu:

Náš partner COMES